De Royal Lemkes Foundation onderstreept het groene hart van Royal Lemkes, een innovatief, exportbedrijf in sierteeltproducten. Bij alles wat we ondernemen streven we naar duurzame groei: van onze mensen, van onze relaties en van onze gezamenlijke business.

Royal Lemkes is in 1882 gestart als kwekerij. In 2007 heeft Cees van der Meij, op dat moment eigenaar van handelshuis Edelman, het koninklijk tuinbouwbedrijf Lemkes overgenomen van de vierde generatie Lemkes. De twee familiebedrijven gingen samen verder als Royal Lemkes.

We zijn Europees marktleider in het leveren van planten aan grootschalige retail uit diverse segmenten: bouwmarkten, tuincentra, discount supermarkten, full-service supermarkten en woonwinkels. We helpen onze klanten om zich met planten te onderscheiden en zo hun rendement te verbeteren. Onze expertise ligt in planten en onze relatie met de beste kwekers. We bieden daarbij een zeer efficiƫnte Supply Chain en diverse andere diensten zoals Business intelligence, Trade Marketing, Replenishment en Duurzaamheid.

Onze kernwaarden zitten diep geworteld in ons DNA. Betrouwbaarheid en Vakmanschap zijn ons bestaansrecht. Klantbetrokkenheid is belangrijk om samen naar oplossingen en kansen te zoeken. Leiderschap staat voor onze ambitie om het verschil te maken, waarbij we altijd de Verbinding zoeken met elkaar, onze partners en de wereld om ons heen.